Interaktivna ravnotežna deska Simboard

239.00 Z vključenim DDV

Sodobna športna zabava

Kategorija:

Opis

DOBAVLJIVO: po naročilu (cca 14 dni)

Se želite na ravnotežni deski preizkusiti v katerikoli video igri za PC? Virtualne izkušnje bodo veseli vsi navdušenci nad zabavno vadbo in video igrami !

Ravnotežna deska SIMBOARD je fitnes pripomoček iz visokokakovostnega in trpežnega slovenskega lesa. Na sredino deske vstavite vaš (star) Android telefon na katerem ste namestili GyroWifi aplikacijo. Giroskop v telefonu bo simuliral nagibe na deski kot tipkanje po tipkovnici na vašem računalniku in posledično postanejo vse igre za PC kompatibilne s to ravnotežno desko. Ko s premikanjem teže skušate uloviti ravnotežje na deski, s tem izboljšujete svojo koordinacijo in ravnotežje. Poleg tega ta način vadbe pomaga krepiti mišice globokega stabilizacijskega sistema in druge mišične skupine. Zato lahko odlično pomaga tudi pri rehabilitaciji. Novo pridobljene veščine lahko uporabite tudi v številnih drugih športih, kot sta rolkanje ali surfanje.

Ravnotežna deska tehta 1800 g in meri 55 x 35 cm. Zahvaljujoč temu je kompaktna in lahko prenosljiva. Posebnost Simboard deske je, da ima spodaj še fiksno podlago, kamor je vpeta zgornja deska, kar pomeni da gre zaradi dodane robustnosti bolj za napravo, kot samo vadbeni rekvizit.

Če želite tudi sami vaditi doma, da boste ostali v formi, potem ta izdelek vsekakor ne sme manjkati med vašo opremo. Desko lahko za trening uporabljajo moški, ženske in otroci.

 • Namestite Gyrowifi aplikacijo na vaš Android telefon.
 • Namestite PC server aplikacijo na osebni računalnik (PC).
 • S telefonom se povežite na isto WiFi omrežje kot je PC.
 • V Gyrowifi aplikaciji na telefonu določite katere tipke se bodo simulirale pri nagibanju telefona in namestite telefon v režo ravnotežne deske.
 • Z nagibanjem simulirate smerni tipki levo in desno na tipkovnici.
 • Zagotovljena kompatibilnost z vsemi PC igrami!
 • 50% popust za GyroWifi Premium paket, ki omogoča zaznavanje nagibanja v vse smeri, zavijanje z balanco in priklop na pametno fitnes opremo s prikazom kadence preko bluetooth povezave
 • Možno je izbrati desko v rdeči ali modri barvi.

Vsebina paketa:

 • 1x programska oprema GyroWifi – SIMBOARD verzija
 • 1x Simboard video igra je posebej prilagojena za uporabo z ravnotežno desko in omogoča priklop do dveh igralcev hkrati (BONUS!)
 • 1x lesena ravnotežna deska Simboard
 • NE VSEBUJE (Android) telefona (s katerim postane deska interaktivna)!

Za večigralsko izkušnjo omogoča Gyrowifi aplikacija tudi priklop dodatnega telefona. Potrebujete tudi dodatno ravnotežno desko. Ni za komercialno uporabo.

Ali se nakup lesene ravnotežne deske splača?
Nakup otroške plošče za ravnotežje se lahko zdi velika naložba v njihovo zbirko igrač, vendar obljublja dolgoročno povračilo. Ne samo, da so lesene plošče za ravnotežje odlične za otrokov razvoj (telesni in duševni), zaradi svoje odprte narave zagotavljajo igralno vsestranskost, ki je mnoge igrače nimajo.

Morda vam bo prav tako všeč…