Akcija!

Sobno kolo Drakkaris

Original price was: €1,049.00.Current price is: €999.00. Z vključenim DDV

Sobno kolo s powermetrom.

Opis

PREVERITE ZALOGO. V primeru osebnega prevzema v Škofji Loki nudimo popust v višini 20 EUR!

Sobno kolo Drakkaris + AssiomaUNO

Popolnoma uravnoteženo sobno kolo, primerno za domačo uporabo, močan vztrajnik, enostaven nadzor in prilagodljiv čvrst okvir.

Sobno kolo Drakkaris je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo kurjenje kalorij, vendar ne želijo hoditi v telovadnico. Njegova moč je v preprostosti – jermenski pogon s tornim zavornim sistemom omogoča miren tek, medtem ko računalniški zaslon prikazuje najpomembnejše informacije. Nudi intenzivno izkušnjo vadbe. Kolo se ne priklaplja v električno vtičnico, kar vam omogoča, da ga postavite praktično kamor koli.

Čvrst 18 kg vztrajnik je nameščen zadaj, zaradi česar je kolo popolnoma uravnoteženo. Sedež in ročaje lahko nastavite navpično in vodoravno (z ročico), kar vam omogoča, da kolo prilagodite svoji višini. Transportna kolesa vam bodo omogočala enostavno premikanje kolesa z enega mesta na drugega. Sobno kolo Drakkaris je kot nalašč za navdušence, ki iščejo intenzivno domačo vadbo.

Izjemno ravnotežje in tih tek
Vztrajnik je sestavni del vsakega spin kolesa. Sobno kolo Drakkaris ima vztrajnik, ki je nameščen zadaj, zaradi česar je popolnoma uravnotežen in omogoča bolj pristno kolesarsko izkušnjo. Vztrajnik tehta 18 kg , kar zagotavlja nemoten in tih tek.

Nastavljiv okvir
Pravilen sedeči položaj je izredno pomemben, saj omogoča učinkovito vadbo na vašem ergo kolesu. Da bi to dosegli, potrebujete pravilno držo telesa. Ta model vam omogoča, da navpični in vodoravni položaj sedeža in ročajev prilagodite svoji višini.

Enostavna prilagoditev upora
Sobno kolo Drakkaris ponuja kar 8 stopenj upora, ki jih lahko prilagodite s strateško postavljeno ročico. Glavna prednost ročnega upora je, da vam kolesa ni treba priključiti v električno vtičnico. Vse, kar potrebujete, so baterije za računalniški zaslon.

Ključne funkcije:

  • Odlično uravnoteženo kolo z ročno nastavljivim uporom delovanjem
  • Ne potrebujete električne vtičnice
  • Zmogljiv 18 kg vztrajnik zadaj
  • Pogon z jermenskim zavornim sistemom
  • Varnostna zavora
  • Sprejemnik prsnega pasu
  • Preprost zaslon, ki vsebuje osnovne informacije
  • 3 ciljno usmerjeni programi
  • Računalniški prikazi: čas, hitrost, razdalja, srčni utrip, kalorije, vrtljaji na minuto
  • Pripravljen za virtualno izkušnjo kolesarjenja po navidezni pokrajini

BONUS:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.