Assioma Challenge

V petek, 28.9. smo v času Sportech dogodka na prizorišču v dvorani Vitranc (Kranjska Gora) izvajali virtualne dirke s kar tremi kolesarskimi simulatorji hkrati.

Podporniki dogodka so: powermeter.si, simathlon.com, jrobic.com, arkademija.si, sportech.si

Vsakemu udeležencu smo beležili povprečje vatov, ki so jih proizvedli v 5 minutnem kolesarskem izzivu. Najboljši so prejeli bogate nagrade!

Mlada Gorenjca, devetnajstletna Tanej Junež in njegov poslovni partner in vrstnik Denis Pivač, želita slovenski javnosti pokazati, kako se šport lahko dopolnjuje z najsodobnejšo računalniško in zabavno tehnologijo. »Treba je migati, če ne gre drugače, pred zaslonom,« sta prepričana. Da bo dogodek privlačen prav za vse, sta dodala še dobro mero medgeneracijskega spoštovanja in sodelovanja, ki ga še posebej poudarja legendarni slovenski borec in zvezdniški plesalec Denis Porčič – Chorchyp, Kranjskogorčan, ki se je Slovencem na moč prikupil v oddaji Zvezde plešejo, kjer je skupaj s soplesalko osvojil zavidljivo drugo mesto.

Dogodek smo tudi v živo prenašali preko Youtube kanala.

Sportech dogodek je bil obarvan z raznimi športno zabavnimi aktivnostmi, ki vključujejo tekmovanje na sobnih kolesih (Assioma Challenge), Dance Dance Revolution, Gear VR, Playstation VR, Wii in drugo zabavo z igralnimi konzolami.
Za zabavo sta poskrbela tudi znana glasbena izvajalca Denis Chorchyp in Anzhe.
www.Sportech.si

Foto: Gal Pavel Pazlar, David Nikolov
[flickr_set id=”72157696123820070″]