Na Simathlon Youtube kanalu bomo 1. januarja 2021 predvajali 10 urno kolesarjenje po Triglavskem pogorju (med 12.00 in 22.00). Posnetka ne bo v arhivu. Če vas zanima izgled najnovejše TRIGLAV mape, ste torej vabljeni, da se nam vsaj za kakšno urico pridružite (najbolje kar na sobnem kolesu). Že sedaj pa je na voljo tudi brezplačna demo različica. Gre za kar 100km2 veliko mapo realnega terena. Vozili se bomo v dolini Krma, Vrata,… vse do Kredarice, kjer se nam pogled lepo razprostre na našega očaka. Na vrhu celo stoji virtualni model Aljaževega stolp!

V mapi trenutno odpravljamo še manjše napakice, občasno se prikaže kakšno drevo nad cesto ali pa se peljemo skozi skalo sredi ceste,… a jih bomo že v naslednji verziji odpravili. Dodajamo tudi raznoliko živalstvo, da bo kolesarjenje še bolj zanimivo.

POZOR!

  • Vsi ki boste v času prenosa z nami kolesarili in preko socialnega omrežja delili vašo fotografijo, prejmete brezplačni izvod TRIGLAV mape (časa imate samo 10 ur) 🙂
  • Kdor pravilno ugane dolžino (v metrih) daljše trase ali se bo tej dolžini najbolj približal, prav tako prejme eno kopijo mape TRIGLAV!

DOBRODOŠLI V SVETU SODOBNEGA KOLESARJENJA!