Xiaomi Smart Yesoul M1

429.00 Z vključenim DDV

Omogoča virtualno izkušnjo!

Opis

PREVERITE ZALOGO. V primeru osebnega prevzema v Radovljici nudimo popust v višini 20 EUR.

Sobno kolo Xiaomi Smart Yesoul M1

Šport je bistvena sestavina zdravega načina življenja, pri tem pa si zamislite, da imate svojo telovadnico lahko kar doma. Podjetje YESOUL v ta namen predstavlja Spinning Bike M1 – pametno sobno kolo s pomočjo katerega boste lahko okrepili mišice nog, bokov, zadnjice, rok in ramen, pomagal pa vam bo tudi pri odpravljanju odvečnih maščob s stegen ter nezaželenih trebušnih oblog.

Pametno sobno kolo kljub teži 33-ih kilogramov zavzema zelo malo prostora (0,5 m2), s svojimi dimenzijami 1000 x 510 x 1250 mm pa ponuja hitro in udobno postavitev. Njegova zasnova v obliki črke H zagotavlja visoko stabilnost, jeklena konstrukcija pa poskrbi, da brez težav prenese nosilnost uporabnika vse do 100 kg. Dodano vrednost predstavljajo tudi transportna kolesa na sprednjem delu okvirja, ki vam omogočajo enostaven premik po hiši/stanovanju/pisarni, pri tem ga le rahlo privzdignite in povlecite za seboj do mesta, kjer želite vaditi.

Yesoul M1 je opremljen z 19-5″ palčnim stojalom za vaš pametni telefon ali tablico, tako vam bo s pomočjo nameščene mobilne aplikacije Yesoul Sports omogočil ogled nasvetov profesionalnih trenerjev, pa tudi dostop do podatkov o vaši telesni pripravljenosti. Na voljo vam bodo tako podatki v realnem času o srčnem utripu, porabljenih kalorijah, prevoženi razdalji, času, vzdržljivosti, ritmu, itd. Samo kolo je zasnovano z visoko kakovostnimi komponentami, pri čemer naj izpostavimo jermenski pogon ter magnetni uporni sistem, le-ta brez fizičnega trenja s kolesom zagotavlja gladko in tiho uporabo, tako je naprava idealna za učinkovito vadbo doma. Kolo simulira naravne gibe pedaliranja in vam pri tem ponuja dve smeri izvajanja vaj (naprej in nazaj), prilagodite pa lahko tudi intenzivnost (100 korakov) obremenitve glede na vaše fizično stanje s preprostim obračanjem gumba. Opremljen je z udobnimi pedali, za večjo stabilnost pa poskrbi spredaj nameščen vztrajnik.

Aplikacija Yesoul podpira številne pametne funkcije ter vam vsak dan postreže z novimi vajami in učinkovitimi metodami za porabljanje kalorij (skupaj do 2000 vaj). Nasveti med vadbo so tudi vizualno prikazani na zaslonu, kar uporabnikom omogoča enostavno upravljanje načina in po potrebi ustrezno spreminjanje samih vaj.

YESOUL M1 uporablja že dobro poznan sistem nastavljivega magnetnega upora brez trenja, njegov jermen je pri tem izdelan iz trpežnega pasu, ki zagotavlja tiho delovanje ter omogoča prilagoditev njegove napetosti s čimer se zmanjšjo tresljaji in izguba energije med samim pedaliranjem. Pas pri tem ne drsi, ne odstopa in tako pomeni izboljšano izkušnjo pri uporabi izdelka. Za nadzor intenzivnosti samega treninga je mogoče prilagoditi obremenitev glede na vašo telesno pripravljenost. Samo enostavno zavrtite gumb v levo ali desno, da nastavite želeno intenzivnost ter pritisnite gumb za upor, za hitro zaustavljanje vztrajnika.

Verzija M1 prihaja opremljena z integriranim Bluetooth 4.0, ki omogoča povezavo z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom pri tem je združljiv tako z IOS kot tudi Android 5.0 ter novejšimi različicami operacijskih sistemov. S pomočjo namenske aplikacije Yesoul / Kinomap / Zwift lahko sledite svojemu napredku v realnem času in si tako ogledate ključne statistične podatke, kot so: hitrost, kadenca, razdalja, porabljene kalorije, srčni utrip ali stopnja upora in trajanje treninga. Statistiko lahko tudi shranite ali pa jo delite s svojimi prijatelji. Poleg navedenega vam aplikacija ponuja tudi impresivno število športnih vadb, treningov v živo, načrtov treningov, kolesarskih skupnosti itd.

Ključne funkcije:

 • Enostaven za namestitev in upravljanje
 • Nastavljiv magnetni upor
 • Nastavljiva višina sedeža in ročaji za oprijem
 • Izboljšan udoben sedež
 • Med uporabo povzroča malo hrupa
 • Zavzame 0,5 m2 prostora in ga je s pomočjo koles enostavno prestaviti iz enega prostora v drugega
 • Povežite se prek Bluetootha z aplikacijo Yesoul ali GyroWifi na pametni napravi (telefon ali tablični računalnik)
 • Fiksni vztrajnik: 6,5 kg
 • Ergonomska zasnova
 • Prikaz WATTOV!

BONUS:

 • Simathlon DEMO kolesarska simulacija
 • NOVO! Jrobic 2023 Youtube DEMO verzija, Jure Robič – Dirka čez Ameriko (RAAM2008)
 • Gyrowifi CADENCE verzija – uporaba kolesa v katerikoli PC video igri
 • Kupon -50% za Jrobic video pakete
 • Kupon -50% za nakup GyroWifi Premium verzije (omogoča tudi zavijanje s telefonom in uporabo ravnotežne deske).

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…