Xiaomi Smart Yesoul C1H (črn)

495.00 Z vključenim DDV

Omogoča virtualno izkušnjo!

Opis

NA ZALOGI! V primeru osebnega prevzema v Radovljici nudimo dodaten popust v višini 20 EUR!

Sobno kolo Xiaomi Smart Yesoul C1H

Sobno kolo YESOUL C1H je pametna naprava, ki vam omogoča izboljšanje fizične kondicije na enostaven in prijeten način iz udobja vašega doma. Z njegovo pomočjo boste tako lahko redno spremljali svoj napredek ter si ustvarili poljubne treninge in izzive na način, ki vam najbolje odgovarja.

Tako kot preostala sobna kolesa iz družine YESOUL tudi model C1H zavzame le 0.5m2 prostora pri tem pa tehta le 35 kilogramov. C1H odlikuje kompaktno ogrodje iz ogljikovega jekla, ultra tihi ležaji, aluminijast vztrajnik, pedala z nedrsečo – zaprto obliko in nastavljiva višina ročajev ter sedeža, ki je za udobnejšo uporabniško izkušnjo oblečeno v samo usnje. Nizko težišče ter struktura v obliki trikotnika C1H omogočajo, da prenese do 120 kilogramsko obremenitev svojega uporabnika / uporabnice, zahvaljujoč vgrajenim transportnim kolesom pa ga lahko enostavno prestavite iz enega prostora v drugega in se tako glede na trenutno razpoloženje odločite kje boste svojo vadbo opravili.

YESOUL C1H uporablja že dobro poznan sistem nastavljivega magnetnega upora brez trenja, njegov jermen je pri tem izdelan iz trpežnega pasu, ki zagotavlja tiho delovanje ter omogoča prilagoditev njegove napetosti s čimer se zmanjša tresljaje in izguba energije med kolesarjenjem in tako pomeni izboljšano izkušnjo pri uporabi izdelka. Za nadzor intenzivnosti samega treninga je mogoče prilagoditi upornost glede na vašo telesno pripravljenost. Tako enostavno zavrtite gumb v levo ali desno, da nastavite želeno intenzivnost. Za hitro zaustavljanje vztrajnika pritisnite gumb za upor.

Verzija C1H prihaja opremljena z integriranim Bluetooth 4.0 protokolom, ki omogoča povezavo z vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom pri tem je združljiv tako z IOS kot tudi Android 5.0 ter novejšimi različicami operacijskih sistemov. S pomočjo namenske aplikacije Yesoul / Kinomap / Zwift / GyroWifi lahko sledite svojemu napredku v realnem času in si tako ogledate ključne statistične podatke, kot so: hitrost, kadenca, razdalja, porabljene kalorije, srčni utrip ali stopnja upora in trajanje treninga. Statistiko lahko tudi shranite ali pa jo delite s svojimi prijatelji. Poleg navedenega vam aplikacija ponuja tudi impresivno število športnih vadb, treningov v živo, načrtov treningov, kolesarskih skupnosti itd.

Ključne funkcije:

  • Enostaven za namestitev in upravljanje
  • Nastavljiv magnetni upor
  • Nastavljiva višina sedeža in ročaji za oprijem
  • Izboljšan udoben sedež
  • Med uporabo povzroča malo hrupa
  • Zavzame 0,5 m2 prostora in ga je s pomočjo koles enostavno prestaviti iz enega prostora v drugega
  • Povežite se prek Bluetootha z aplikacijo Yesoul ali GyroWifi na pametni napravi (telefon ali tablični računalnik)
  • Fiksni vztrajnik: 7,5 kg
  • Ergonomska zasnova
  • Prikaz WATTOV!

BONUS:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…